EXCLUSIEVE T-SHIRT “Wij Betalen Niet”

#WijBetalenNiet! wordt gesteund door de Nieuwe Brabantse Kunst. Dit atelier maakt exclusief voor de campagne #WijBetalenNiet! een serie T-shirts met het levendige logo van #WijBetalenNiet! in de kleurige opdruk die u al kent van de website en de raamaffiches.

Waar u ook komt, met dit #WijBetalenNiet! T-shirt aan, zal u vast en zeker aangesproken worden door gelijkgestemden. Uw sociaal leven wordt er immens door verrijkt. Uw duidelijk statement zal u door velen benijd worden. U kan van die gelegenheid gebruik maken om uw sociale vaardigheden te tonen en uw betrokkenheid met uw medeburgers. U zal hen erop wijzen hoe ook zij via deze website aan een mooie T-shirt met een vroege verwijzing naar de belangrijkste crisis in ons leven kunnen komen!

Om u nog meer te dienen heeft de vergadering van de organisatoren mij de opdracht gegeven om u te melden dat deze fijne #WijBetalenNiet! T-shirts verkrijgbaar zijn in SMALL, MEDIUM, LARGE en EXTRA LARGE. Dat betekent dat u deze T-shirt kan aanschaffen in de maat die u meestal kiest wanneer u in de ordinaire ketens winkelt!

  • SMALL is het Engels woord voor KLEIN
  • MEDIUM is het Engels woord voor MEDIUM
  • LARGE is het Engels woord voor GROOT
  • EXTRA LARGE het zal u niet verbazen, het betekent EXTRA GROOT

LUTTELE 20 EURO !

Als klap op de vuurpijl staat er in de briefing die ik kreeg dat een dergelijke T-shirt de deur uit mag voor de luttele som van 20 (twintig) Euro.

En het houdt niet op. In die 20 euro is ook de verzending inbegrepen.

Zo, daarmee bent u op de hoogte en weet u hoe u onze campagne kan helpen en er zelf ook nog wat aan kan overhouden: een mooie handgedrukte, exclusieve T-shirt in beperkte oplage.

Dus KLIK OP DE ADVERTENTIE HIERONDER en kies uw maat S, M, L of XL en vergeet niet om 0 euro aan te klikken voor die gratis verzending.

Deze website gebruikt cookies. Door deze website te gebruiken aanvaardt u dit.